Ποιοι είμαστε

Η Epsilon Development ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο του παιχνιδιού.

Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε πραγματικότητα το δικαίωμα όλων των παιδιών στη μάθηση και το παιχνίδι.

Με στόχο το δημιουργικό παιχνίδι, η Epsilon εμπνέεται από το κάθε παιδί και του δίνει τη δυνατότητα να ονειρευτεί, να τολμήσει και τελικά να παίξει με παιχνίδια που το αφορούν και το εξελίσσουν. Με τελικούς αποδέκτες τους γονείς και τα παιδιά, τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται ποιοτικά, ψυχαγωγικά, αλλά και εκπαιδευτικά!

Οι άξονες δραστηριοποίησής μας εντοπίζονται κυρίως στην παραγωγή και στη χονδρική πώληση παιχνιδιών. Έχουμε εδώ και χρόνια δυναμική παρουσία στο δίκτυο πώλησης και παραγωγής παιχνιδιών στην Ελλάδα και έχουμε καταφέρει να εντάξουμε στο δυναμικό μας μία τεράστια γκάμα παιχνιδιών και αποκλειστικών αντιπροσωπειών.

Έχοντας πάντα σαν απαραίτητη προϋπόθεση την ποιότητα και την εκπαιδευτική αξία, έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικές συνεργασίες με εταιρείες (Keycraft, Brainstorm, Supermag, House of Crafts, κ.α.) που μοιράζονται τους ίδιους στόχους και αξίες με εμάς. Έτσι, ως επίσημος και αποκλειστικός εισαγωγέας, συστήνουμε στην ελληνική αγορά, αυθεντικές και μοναδικές στο είδος τους εταιρείες, με κατεύθυνση το απόλυτα παιδαγωγικό και αμιγώς εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Παράλληλα, μέσα από δικό μας brand, την “Kidlab”, με αφορμή τη γνώση και εργαλείο το παιχνίδι, δημιουργήσαμε διάφορες σειρές προϊόντων, οι οποίες δίνουν στα παιδιά τη δυνατότητα να εξελίξουν τις δεξιότητες εκείνες που θα λειτουργήσουν βοηθητικά και ως ερεθίσματα στην μετέπειτα ανάπτυξή τους, με κύριους στόχους την αλληλεπίδραση και την κοινωνικοποίηση.

ΕΔΡΑ
Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, 166 74 Γλυφάδα
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Λεωφ. Συγγρού 387, 175 64 Π. Φάληρο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 210 9430552
ΦΑΞ
+30 210 9469619
EMAIL
info@epsilontoys.gr